Harjoitusottelut

Tuomareita voi tilata otteluihin osoitteesta asettelija(at)eek.fi tai täyttämällä alla oleva lomake.

EEK laskuttaa harjoitusotteluiden erotuomaripalkkiot järjestävältä seuralta ja maksaa palkkiot erotuomareille, sekä hoitaa ennakonpidätykset. Palkkion maksusta vastaa kotijoukkue.

Jokaisessa harjoitusottelussa joukkueiden on toimitettava ottelun erotuomarille allekirjoitettu pelaaja & taustahenkilöluettelo ! Harjoitusotteluita ei aloiteta ennen kuin listat on toimitettu ottelun erotuomarille.

  • Yksittäiset ottelut ovat harjoitusotteluita ja muut useamman ottelun kokonaisuudet luokitellaan turnauksiksi
  • Ilmoita molempien joukkueiden sarjataso
  • Jos sama seura aikoo ilmoittaa yli 4 kpl peräkkäisiä harjoitusotteluita samassa ikäluokassa samalle päivälle ja kentälle, käsitellään otteluita turnauksena ja hakemukset tulee tehdä ohjeiden mukaan
  • EEK ei asettele harjoitusotteluihin tuomareita, vaan luokituksen omaavat erotuomarit valitsevat itse ottelun, mikäli se ajallisesti heille sopii
  • EEK ei vastaa harjoitusottelun erotuomareiden puuttumisesta

Harjoitusotteluiden palkkiot

Harjoitusottelun palkkio määräytyy ottelussa korkeampaa sarjatasoa kaudella 2020 edustavan joukkueen mukaan, jos joukkueet pelaavat eri tasoilla.

Listassa oleva palkkio on bruttopalkkio ja palkkion lisäksi erotuomarilla on oikeus veloittaa matkakulut. Matkakulut veloitetaan pääsääntöisesti julkisen liikenteen mukaisesti. Ottelun ollessa kaukana erotuomarin asuinpaikasta, kerho kehottaa etukäteen sopimaan maksajan kanssa suuremmista matkakuluista.

Palkkiot maksetaan keskitetysti Espoon Erotuomarikerho Ry:n kautta, jolloin palkkioihin lisätään viiden euron (5€) laskutuslisä / tuomari. Tällöin Espoon Erotuomarikerho lähettää laskun seuralle harjoitusottelun jälkeen ja vastaa erotuomareille maksettujen palkkioiden ilmoittamisesta verottajan ohjeistusten mukaisesti.

Tarkista voimassa olevat palkkiosuositukset kerhon sivuilta: http://www.eek.fi/palkkiot-harjoitusotteluissa/