Harjoitusotteluiden pelaajaluettelot

Uudenmaan piirin alueella pelattavissa harjoitusotteluissa harjoituskauden 2013 – 2014 aikana on jokaisesta ottelusta toimitettava ottelun erotuomarille joukkueiden pelaalaluettelo ennen ottelun alkua! Käytäntö otetaan käyttöön välittömästi koko piirin alueella.

Pelaajaluettelon ei tarvitse olla virallinen pöytäkirja, mutta siitä on käytävä ilmi vähintään ottelussa pelaavien joukkueiden, pelaajien ja vaihtopelaajien nimet sekä taustahenkilöiden nimet. Lisäksi joukkueiden vastuuhenkilön on allekirjoitettava pelaalaluettelo! Pelaajaluettelo voi yksinkertaisimmillaan olla käsin kirjoitettu A4 paperille.

Erotuomari ei saa aloittaa yhtään harjoitusottelua ennen kuin joukkueet ovat toimittaneet hänelle allekirjoitetut pelaalaluettelot!

Pelaajaluettelon vaatiminen otetaan käyttöön ottelutapahtumaan osallistuvien oikeusturvan vuoksi.

 

2 Replies to “Harjoitusotteluiden pelaajaluettelot”

  1. Erinomaisen hyvä kysymys!!
   Jos ottelussa ei tapahdu mitään, mistä pitäisi pelaajia yksilöidä, hän heittää luettelon roskikseen (tai mieluummin tuhoaa sen muuten)
   Jos taas tapahtuu jotain, mistä pitäisi tehdä toimenpiteitä, hän säästää sen ja kirjaa raporttia Piiriin/ Liittoon. Olemme virallisia tuomareita ja jos ottelua tuomitsee virallinen tuomari, on ottelu silloin virallinen ottelu, vaikkakin harjoitus sellainen.
   Eli tämä on vain ja ainoastaan erotuomareiden/ pelaajien oikeusturvaa varten!

Vastaa