EEK:ssa ajankohtaista talvella 2021-2022

EEK:n 50-vuotisjuhlia vietettiin marraskuussa.

Ajankohtaista talvella 2021-2022

EEK:n yhteinen juoksuharjoittelu alkaa tammikuussa 2022. Kerholle hankitaan Esport-areenan juoksulippuja, joiden turvin päästään yhteisiin treeneihin. Tarkoitus on aloittaa heti tammikuun alussa Juho Luukkasen johdolla.

Kerho järjestää kauden avaustilaisuuden lauantaina 29.1.2022. Paikka ja kellonaika ilmoitetaan myöhemmin. Ohjelmassa saunomista ja koulutuksellista ohjelmaa. Koronapassia edellytetään…

… samoin jäsenmaksun maksamista. Olethan maksanut EEK:n jäsenmaksun 2021? Pikaisella maksamisella voit vielä välttyä muistutusmaksulta. Lasku on lähetetty 14.10. ja eräpäivä oli 15.11. Lähiaikoina muistutusviestejä on luvassa sähköpostiin niille, joilta maksu on vielä suorittamatta. Kannattaa maksaa nyt, koska maksumuistutuksesta summaan lisätään 10€. Vuoden 2020 rästissä olevista maksuista on jo lähetetty oma viestinsä.

Palloliitto on nimennyt tulevan kauden erotuomarit ylemmille sarjatasoille. EEK:n jäsenistöä on mukana seuraavasti. Peiman Simani nousi Veikkausliigan erotuomareiden joukkoon. Veikkausliigan avustaviin lukeutuu Jukka Honkanen. Kakkosen erotuomarina on Amir Hajizadeh ja ryhmään nousua kärkkyy Abdirahman Sugulle. Juho Luukkanen ja Joni Taipale jatkavat liiton tarkkailutehtävissä. Listat kokonaisuudessaan löytyvät Palloliiton sivuilta.

Harjoituspelit pyörivät täyttä vauhtia. Tietoa peleistä saa parhaiten kerhon WhatsApp -ryhmästä, johon pääsee kerholaisten sähköpostiin lähetetyn viestin linkillä (tai kerhon johtokunnan jäsenten avustuksella).

EEK:n 50-vuotisjuhlat pidettiin marraskuussa. Ohjelmassa oli muistelua, vapaata keskustelua, musiikkia, ruokaa ja juomaa. Tilaisuudessa julkistettiin kerhon historiikki ”Nurmijuristien 50 vuotta. Espoon Erotuomarikerho 1970-2020”. Kirja on saatavilla johtokunnan jäsenten kautta.

Kerhon marraskuun sääntömääräinen vuosikokous

Espoon Erotuomarikerhon sääntömääräinen kokous pidettiin 29.11.2021 Leppävaaran urheiluhallin kahviossa. Läsnä oli seitsemän kerhon jäsentä. Kokouksessa hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2022. 

Johtokunnasta olivat erovuorossa Janne Haikari, Juho Luukkanen ja Karo Brusin. Kolmikko oli valmis jatkamaan edelleen uudelle kaksivuotiskaudelle, ja kun muita ehdokkaita ei esitetty, Haikari, Luukkanen ja Brusin valittiin uudelleen. Toiminnantarkastajiksi valittiin Raimo Kalliokoski ja Kari Ollikainen. Varatoiminnantarkastajiksi tulivat Niklas Heikkonen ja Joonatan Palviainen.