EEK:n kevätkokous 30.3.2021

Espoon Erotuomarikerhon kevätkokous pidettiin etäyhteyksien turvin tiistaina 30.3. klo 19. Teamsin äärelle kokoontui yhteensä 9 kerholaista.

Kokouksen esityslistalla oli tavanomaiset vuosikokousasiat. Joni Taipale esitteli kerhon toiminta- ja tilikertomuksen, jota tietenkin monessa kohdin sävytti korona. Taloudessa päästiin lähes nollatulokseen, sillä pandemia supisti sekä tuloja että menoja. Toiminnantarkastajien Niklas Heikkosen ja Nils Lemströmin tarkastuskertomuksessa esitettiin vastuuvapauden myöntämistä vuoden 2020 hallitukselle, ja se myönnettiin ilman soraääniä.

Toiminnantarkastajat olivat kirjanneet lausuntoonsa toiveen kerhon viestinnän parantamisesta, jotta kaikilla olisi mahdollisimman yhdenvertaiset mahdollisuudet osallistua kerhotoimintaan.  Istuvan johtokunnan jäsenet totesivat, että johtokunta on jo alkuvuoden kokouksissaan päättänyt kerhon kotisivujen uudistamisesta ja muitakin kerhotoiminnan kehittämiskohtia on otettu työlistalle. Johtokunnalla on vahvasti katse tulevaisuudessa. Toimintaa käynnistellään heti kun rajoitukset hellittävät.