Aloita erotuomariharrastus

KEVÄÄN ILMOTTAUTUMINEN PÄÄTTYNYT

Espoon Erotuomarikerho järjestää Palloliiton Uudenmaan piirin puolesta helmikuussa peruskurssin tuomaritoiminnasta kiinnostuneille. Kurssi on tarkoitettu kaikille erotuomaritoiminnasta kiinnostuneille Espoon, Kauniaisten ja Länsi-Vantaan piirin alueella asuville henkilöille. Kurssilaisen tulee olla vähintään 16-vuotias tai toiminut kaksi (2) vuotta pelinohjaajana.

Erotuomarin peruskurssit koostuvat kahdesta luennosta ja kenttäkoulutuksesta sekä koeotteluista. Ensimmäinen luento painottuu sääntöjen opiskeluun ja toinen luento painottuu erotuomaritoiminnan käytännön asioihin, kuten erotuomarikerhossa toimimiseen. Koeotteluissa pääset erotuomariksi junioriotteluun ja saat siitä palautetta sekä vinkkejä.

3.2. Kurssipäivä 1, klo 10:00-16:00 Sellon kirjasto Akseli-sali
4.2. Kenttäkoulutus klo 11:00-13:00 Leppävaaran Urheilupuisto
10.2. Kurssipäivä 2, klo 10:00-16:00 Sellon kirjasto Akseli-sali
25.2. tai xx.x Koulutusottelut, klo 08:00-20:00 Myntinsyrjän jalkapallohalli
8.4. Jatkokurssi Sellon kirjasto Akseli-sali

Luennot, kenttäkoulutus sekä koeottelut ovat pakollinen osa kurssin suorittamista. Kurssiin kuuluu osana itsenäinen sääntökysymysten läpikäynti. Kurssin suorittaminen vaatii aktiivista työskentelyä kurssilaisilta. Jalkapallon sääntöjä ei opita passiivisesti kuuntelemalla, vaan aktiivisesti osallistumalla opetukseen. Lyhyellä kurssilla itsenäisen työskentelyn osuus korostuu.

Kurssimaksu on xx euroa, mikä maksetaan käteisellä ensimmäisellä luennolla.

Tarkempi kurssiohjelma ja luentojen sisällöt selviävät kurssikutsusta, joka lähetetään sähköpostitse ennen kurssia. Kurssimateriaali sisältää sääntökirjan, pillin ja varoituskorttikansion.